• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Uitgelicht
 • Aangescherpte maatregelen Covid-19
 • Aangescherpte maatregelen Covid-19

  akoestische gitaar, gitaarles

  De overheid heeft de maatregelen aangescherpt om de stijging van het aantal besmettingen terug te dringen. Deze aanscherping heeft ook consequenties voor het volgen van onze muzieklessen. Wat verandert er precies?

  Leerlingen 18+: Het volgen van muzieklessen of het meedoen aan een repetitie van een koor, orkest of band, gaat vallen onder het Corona Toegangs Bewijs (CTB). Dat betekent dat iedere leerling of deelnemer van 18 jaar en ouder met ingang van zaterdag 6 november het corona toegangsbewijs moet laten zien in de vorm van een QR code. Je krijgt een geldige code als je volledig gevaccineerd bent, een negatieve testbewijs hebt of recentelijk bent hersteld van corona. Bij binnenkomst in de Tuyter zal de groep 18+ gevraagd worden om de QR-code te laten zien, denk ook aan jouw ID bewijs!

  Volwassenen die een kind brengen of halen: Met ingang van 6 november 2021 is de Tuyter een locatie waar een CTB voor benodigd is, dit betekent dat de Tuyter alleen toegankelijk is met een QR code, deze zal bij binnenkomst in de Tuyter gescand worden vergeet hierbij niet uw ID bewijs mee te nemen.

  Alle informatie over het corona toegangsbewijs vind je op de website van de rijksoverheid.

  Als je niet in het bezit bent van een corona toegangsbewijs kun je geen lessen in de Tuyter volgen. Als alternatief bieden we hiervoor online lessen aan. 

   

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen