Sing & play guitar

sing play guitar

Sing & play guitar is echt iets voor jou als van zingen houdt en jezelf daarbij wilt begeleiden. Je werkt aan je zangtechniek om goed te leren zingen en op zoek te gaan naar jouw geluid. Daarbij leer je bij Sing & play guitar ook de akkoorden op gitaar die je nodig hebt om jezelf te begeleiden. Wanneer je het zingen en spelen samenvoegt coacht de docent je bij het ritme en de timing zodat het ook samen echt lekker gaat klinken.

Je krijgt les van een van onze zangdocenten die als geen ander de begeleidingstechnieken op de gitaar beheerst en je daarbij goed kunt coachen. De cursus Sing & play guitar is voor zowel beginnende als gevorderde zangers/instrumentalisten geschikt.

Heb je zelf nog geen instrument? Geen probleem, die kun je gedurende de cursus kosteloos van ons lenen.

Optreden
Regelmatig organiseren wij leerlingenavonden en evenementen voor onze leerlingen waarbij ze optreden en zo ervaring op kunnen doen op het podium. Wie weet is dat podium binnenkort voor jou!

Laat je inspireren
Bekijk deze post op de insta van jouw docente en coach Sanne Monster met haar eigen liedje ‘I swear that I’ve seen’ waarbij ze zichzelf op gitaar begeleidt.

Praktisch

Leeftijd vanaf 13 jaar
Dag donderdag
Tijd in overleg
Lesduur 30 minuten (individueel)
Startdatum in overleg
Aantal lessen 10
Prijs € 186,-
Docent Sanne Monster

 

 

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker