Sing & play piano

sing play piano

Sing & play piano is echt iets voor jou als van zingen houdt en jezelf daarbij wilt begeleiden. Je werkt aan je zangtechniek om goed te leren zingen en op zoek te gaan naar jouw geluid. Daarbij leer je bij Sing & play piano ook de akkoorden op piano die je nodig hebt om jezelf te begeleiden. Wanneer je het zingen en spelen samenvoegt coacht de docent je bij het ritme en de timing zodat het ook samen echt lekker gaat klinken.

Je krijgt les van een van onze zangdocenten die als geen ander de begeleidingstechnieken op de piano beheerst en je daarbij goed kunt coachen. De cursus Sing & play piano is voor zowel beginnende als gevorderde zangers/instrumentalisten geschikt.

Heb je zelf nog geen instrument? Geen probleem, die kun je gedurende de cursus kosteloos een keyboard van ons lenen.

Optreden
Regelmatig organiseren wij leerlingenavonden en evenementen voor onze leerlingen waarbij ze optreden en zo ervaring op kunnen doen op het podium. Wie weet is dat podium binnenkort voor jou!

Laat je inspireren
Docente Nana Peijenburg was te gast bij Parels van de Nacht van op Radio 3FM, bekijk hier haar eigen nummer ‘Love me like I love you’ waarbij zichzelf op piano begeleidt.

Praktisch

Leeftijd vanaf 13 jaar
Dag maandag, woensdag
Tijd in overleg
Startdatum in overleg
Lesduur 30 minuten (individueel)
Aantal lessen 10
Prijs € 201
Docent Nana Peijnenburg

 

 

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker