Accordeonles

Accordeonles volg je natuurlijk bij Muziekschool Krimpen. Er zijn wijsneuzen die het accordeon ‘ouderwets’ vinden. Dat is vreemd! Want dit machtige instrument staat tegenwoordig voor veel meer dan alleen vrolijke volksdeuntjes en klompendansen. Met z’n glimmende toetsen en knoppen brengt het accordeon je van klassiek naar pop. En van volksmuziek naar jazz.
Durf jij de uitdaging aan op dit mega veelzijdige instrument? Als je eenmaal begint, ben je verkocht.

Proefles
Wil je weten of accordeonles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts € 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een cursus? dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Actie: gratis proefles!
Op zaterdag 3 september kun je één gratis proefles volgen tijdens onze Proeflesdag. Wil je gebruik maken van deze actie?
Ga naar het instrument/zang van je keuze op deze site en klik op ‘proefles aanvragen’ en meld je voor 31 augustus 2022 aan.

De proeflessen worden gegeven tussen 11:00 en 15:00 uur. Je ontvangt van ons in de week van 29 augustus een uitnodiging met de tijd waarop jouw proefles staat gepland.

Laat je inspireren

Pop
In de Nederlandse popmuziek heeft het accordeon een belangrijke plaats bij onder meer Caro Emerald en De Dijk.

Ken je het Crazy Accordion Trio? Ze zijn super beroemd en hebben fans over de hele wereld.

Klassiek
Ken je Tim Wagelaar? Hij speelt klassieke stukken op het accordeon.

Volks
In de film Amélie speelt het accordeon een sentimentele en vrolijke hoofdrol.

Praktische informatie

Docent Arkadi Gankin
Dag donderdag en zaterdag
Tarieven en lesvormen klik hier

< Terug naar overzicht