Keyboardles

Wil je graag keyboard leren spelen? Neem dan keyboardles bij Muziekschool Krimpen. Het keyboard heeft oneindig veel mogelijkheden. Een keyboard is een toverdoos. Een toverdoos van klanken en soundeffecten.

Je vindt het keyboard meestal in de pop- en jazzhoek. Maar ook in vele andere soorten populaire muziek. Door zijn mega ontelbare mogelijkheden is een keyboard veel meer dan een elektrische piano met een stekker. Via ritmes en akkoorden leer je in de lessen de technische mogelijkheden van dit instrument. Je leert om te gaan met alle toetsen en knoppen.
Wil je (later) keyboard spelen in een band, dan past de docent zijn lessen hierop aan. Je leert dan hoe je als keyboardspeler zang begeleidt, blazers ondersteunt of met je keyboard een strijkerspartij neerzet. Dus, wacht niet! Schrijf je vandaag nog in voor jouw muzikale ontdekkingstocht.

Proefles
Wil je weten of keyboardles iets voor je is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts € 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een jaarcursus? dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Gratis proefles volgen? Dat kan op 9 september tijdens onze proeflesdag. Na aanmelding voor een proefles op jouw gekozen instrument nemen we contact met je op en bespreken we de datum en tijd. Meer informatie over de Proeflesdag vind je op deze pagina.

Laat je inspireren
In dit filmpje zie je een klein fragment van een concert van Beyoncé met in de hoofdrol het keyboard.

Jazz jamming met keyboard solo.

Praktische informatie

Docent Marga Verkuijl
Dag maandag
Tarieven en lesvormen klik hier

< Terug naar overzicht