Saxofoonles

Saxofoonles bij Muziekschool Krimpen? Natuurlijk kan dat! The sax rocks! Deze ‘uitslover’ onder de instrumenten swingt als een trein. Hij is beroemd om zijn funky solo’s en zijn swingende lines and breaks in popnummers. Maar in klassieke stukken tref je de saxofoon ook aan.

Van oorsprong is het zelfs een klassiek instrument! Met de saxofoon kun je in een popband, (harmonie)orkest, bigband, saxofoonkwartet, bluesband of rock-’n-rollband spelen. Samen met je docent bepaal jij waar je uiteindelijk naartoe wilt.
Heb je het lef om hartverscheurend te blazen? Er ligt een berg aan repertoire voor je klaar bij onze docent.

Proefles
Wil je weten of saxofoonles iets voor je is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een gratis proefles voor onze proeflessen dag op zaterdag 7 september. Let op! Je kunt één gratis proefles volgen per persoon.

Gratis proefles volgen? Dat kan op 9 september tijdens onze proeflesdag. Na aanmelding voor een proefles op jouw gekozen instrument nemen we contact met je op en bespreken we de datum en tijd. Meer informatie over de Proeflesdag vind je op deze pagina.

Laat je inspireren

Pop
Check hier Clarence Clemons met solo in Bruce Springsteens E-street Band.

Klassiek
Saxofoniste Amy Dickson speelt Philip Glass’ Violin Concerto No 1.

Jazz
De allergrootste rol speelt de saxofoon in de jazz. In dit filmpje een stukje van Phil Woods, een virtuoos altsaxofonist.

Praktische informatie

Docent Eduardo Doreste
Dag donderdag
Tarieven en lesvormen klik hier

< Terug naar overzicht