Trompetles

                                                                                                              docent Floris vertelt over de trompet en trompetles

Trompetles vind je natuurlijk bij Muziekschool Krimpen. Het maakt niet uit waar je ‘m in de lucht steekt; met je trompet knal je er altijd uit!

Als solist. Maar ook in een swingende jazzband, een harmonie- of klassiek orkest, een fanfare of een brassband. Zelfs in de pop- en hiphopscene is het bijna hoogst klinkende blaasinstrument van de ‘koperfamilie’ een welkome gast: just remember Kyteman en zijn megahit ‘Sorry’, waarop hij de trompetachtige Bugel bespeelt.

Ook het broertje van de trompet, de cornet, kun je bij ons leren bespelen. Samen met je leraar bespreek je wat jij wilt leren. En welke kant je op wilt. Let your trumpet blow!

Proefles
Wil je weten of trompetles iets voor je is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een gratis proefles voor onze proeflessen dag op zaterdag 7 september. Let op! Je kunt één gratis proefles volgen per persoon.

Gratis proefles volgen? Dat kan op 9 september tijdens onze proeflesdag. Na aanmelding voor een proefles op jouw gekozen instrument nemen we contact met je op en bespreken we de datum en tijd. Meer informatie over de Proeflesdag vind je op deze pagina.

Laat je inspireren
Kyteman, Sorry.                       

De bekendste jazz-trompettist van Nederland Eric Vloeimans speelt samen met Armin van Buuren, Embrace.

Trompettist Wynton Marsalis speelt ‘Jungle Blues’ tijdens een Amnesty International-concert.

Praktische informatie

Docent Karin Snel
Dag donderdag
Tarieven en lesvormen klik hier

 

< Terug naar overzicht