Vioolles

Voor vioolles kom je natuurlijk naar Muziekschool Krimpen. Of het nou een stuk van Tchaikovsky is of de nieuwe single van Clean Bandit; violen klinken overal even mooi.

Dit strijkinstrument laat zich perfect met andere instrumenten combineren. Maar uiteraard kun je er ook solo’s op spelen. Samen met de docent werk je in de richting die jij wilt. Je leert eerst strijken met je strijkstok. Vervolgens werk je aan je techniek, houding en toonvorming. Het duurt even voordat je lekker speelt. Maar uiteindelijk zul je veel plezier beleven aan ‘de koningin van de instrumenten’. Onze viooldocent stimuleert je het beste uit jezelf te halen.

Proefles
Wil je weten of vioolles iets voor je is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts € 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een jaarcursus? Dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Gratis proefles volgen? Dat kan op 9 september tijdens onze proeflesdag. Na aanmelding voor een proefles op jouw gekozen instrument nemen we contact met je op en bespreken we de datum en tijd. Meer informatie over de Proeflesdag vind je op deze pagina.

Laat je inspireren

Klassiek
Janine Jansen speelt ‘Melodie’ van Tchaikovsky (encore 30.03.17)
’s Werelds beroemdste violist van dit moment, Joshua Bell, speelt virtuoos Paganini.

Pop
Luister naar de violen van Clean Bandit in Rather Be.

Jazz
Kijk en luister hier naar de grootste jazzviolist allertijden: Stephane Grappelli.

Praktische informatie

Docent Marleen Knap
Dag maandag en dinsdag
tarieven en lesvormen klik hier

< Terug naar overzicht