Blokfluit Spelenderwijs

Blokfluit spelenderwijs

Zet de blokfluit aan je lippen en ontdek hoe leuk het is om op dit instrument te leren spelen. Je leert spelenderwijs en snel hoe je verschillende tonen kunt maken met je vingers. Door samen spelletjes en oefeningen te doen leer je de blokfluit steeds beter kennen. Voor je het weet speel je je eerste liedje. Je hoeft zelf nog geen blokfluit te hebben, deze kun je tijdens de Spelenderwijs cursus gratis bij ons lenen. Kies jij ook voor het instrument met de zuivere klank? Je zult er geen spijt van krijgen!

Vriendenprijsje
Deze cursus is ook heel leuk om samen met een vriend of vriendin te doen. Wanneer je je allebei inschrijft wordt de cursus ‘Blokfluit Spelenderwijs’ nog voordeliger, jullie krijgen dan beide € 5,- extra korting. Je betaalt dan dus maar € 74,- voor 10 lessen. Let op! Alleen geldig wanneer je bij inschrijving de naam van je vriend of vriendin in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier vermeldt.

Laat je inspireren
Ken je Christaan Blom? Hij speelt al vanaf jonge leeftijd met veel plezier blokfluit. Hier kun je een optreden van hem bij Podium Witteman bekijken.

In deze Klokhuisaflevering kom je alvast meer te weten over de blokfluit en zie je hoe de blokfluit wordt gemaakt.

 

Praktisch

Leeftijd 5 tot 11 jaar
Docent Annika Duits
Dag dinsdag
Tijd 16:15
Proefles 17 september 2024
Startdatum 24 september 2024
Tijdsduur 30 min of 45 min afhankelijk van het aantal cursisten
Aantal lessen 10
Groepsles met 2 of 3 leerlingen
Prijs € 79,-

NB: Blokfluit Spelenderwijs is een introductiecursus. Een introductiecursus is slechts eenmalig te volgen door dezelfde persoon en dient te worden afgerond binnen het cursusjaar.

 

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker