Dwarsfluit Spelenderwijs

Dwarsfluit Spelenderwijs

Zet het mondstuk aan je lippen en ontdek hoe leuk het is om op de dwarsfluit te leren spelen. Je leert bij Dwarsfluit Spelenderwijs hoe je je vingers moet gebruiken om verschillende tonen te maken, je oefent op de blaastechniek en met je eerste tonen speel je snel leuke melodietjes. Je hoeft zelf nog geen dwarsfluit te hebben, deze kun je tijdens de Spelenderwijs cursus gratis bij ons lenen. Kies ook voor de zilveren klanken van dit glimmende blaasinstrument. Je zult er geen spijt van krijgen!

Vriendenprijsje
Deze cursus is ook heel leuk om samen met een vriend of vriendin te doen. Wanneer je je allebei inschrijft wordt de cursus ‘Dwarsfluit Spelenderwijs’ nog voordeliger, jullie krijgen dan beide € 5,- extra korting. Je betaalt dan dus maar € 72,-  voor 10 lessen. Let op! Alleen geldig wanneer je bij inschrijving de naam van je vriend of vriendin in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier vermeldt.

Laat je inspireren
Linde leert koningin Maxima hoe je de dwarsfluit bespeelt, bekijk het hier.

Docent Jan Hollanders vertelt je in deze video waarom hij voor de dwarsfluit gekozen heeft.

 

Praktisch

Leeftijd 7 tot 11 jaar
Docent Jan Hollanders
Dag maandag of woensdag
Tijd n.t.b.
Startdatum in overleg
Tijdsduur 30 min of 45 min afhankelijk van het aantal cursisten
Aantal lessen 10
Groepsles met 2 of 3 leerlingen
Prijs € 77,-

NB: Dwarsfluit Spelenderwijs is een introductiecursus. Een introductiecursus is slechts eenmalig te volgen door dezelfde persoon en dient te worden afgerond binnen het cursusjaar.

 

 

 

 

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker