Klarinet Spelenderwijs

klarinetles, de klarinet, Muziekschool Krimpen

Blaas erop, laat het rietje trillen en ontdek hoe fijn het is om op de klarinet te leren spelen. Bij Klarinet Spelenderwijs leer je al snel hoe je met je vingers verschillende tonen kunt maken. Door samen leuke oefeningen te doen leer je de klarinet steeds beter kennen en speel je voor je het weet je eerste liedje. Je hoeft zelf nog geen klarinet te hebben, deze kun je tijdens de Spelenderwijs cursus gratis bij ons lenen. Kies jij ook voor het instrument met de fluwelen klank? Je zult er geen spijt van krijgen!

Vriendenprijsje
Deze cursus is ook heel leuk om samen met een vriend of vriendin te doen. Wanneer je je allebei inschrijft wordt de cursus Klarinet Spelenderwijs nog voordeliger, jullie krijgen dan beide € 5,- extra korting. Je betaalt dan dus maar € 40,- voor 6 lessen. Let op! Alleen geldig wanneer je bij inschrijving de naam van je vriend of vriendin in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier vermeldt.

Laat je inspireren
In deze grappige video kom je alvast meer te weten over de klarinet. Of kijk en luister naar het optreden van een 10 jarig meisje, hier kun je horen hoe mooi de klarinet klinkt.

Leeftijd 7 t/m 10 jaar
Docent Patrieck Bonnet
Startdatum 20 mei (onder voorbehoud van Corona maatregelen)
Dag donderdag
Tijd 16:15
Tijdsduur 30 min of 45 min afhankelijk van het aantal cursisten
Aantal lessen 6
Groepsles met 2 of 3 leerlingen
Prijs € 45,-

 

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker