Panfluit Spelenderwijs

panfluit spelenderwijs

Zet de panfluit aan je lippen en ontdek hoe leuk het is om op dit instrument te leren spelen. Bij Panfluit Spelenderwijs leer je al snel hoe je verschillende tonen kunt maken op de bamboepijpjes. Door samen spelletjes en oefeningen te doen leer je de panfluit goed kennen. En voor je het weet speel jij je eerste liedje. Je hoeft zelf nog geen panfluit te hebben, deze kun je tijdens de Spelenderwijs cursus gratis bij ons lenen.  Kies jij ook voor het instrument met de warme en zangerige klank? Je zult er geen spijt van krijgen!

Vriendenprijsje
Deze cursus is ook heel leuk om samen met een vriend of vriendin te doen. Wanneer je je allebei inschrijft wordt de cursus ‘Panfluit Spelenderwijs’ nog voordeliger, jullie krijgen dan beide € 5,- extra korting. Je betaalt dan dus maar € 74,- voor 10 lessen. Let op! Alleen geldig wanneer je bij inschrijving de naam van je vriend of vriendin in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier vermeldt.

Laat je inspireren
Docente Henske Bakker treedt regelmatig op met haar panfluit. Kijk, luister en geniet hier van een van haar optredens.

In deze video vertelt Henske over de panfluit en kun je alvast een voorproefje nemen op de lessen.

 

 

Praktisch

Leeftijd 7 tot 11 jaar
Docent Henske Bakker
Dag woensdag
Tijd n.t.b.
Startdatum in overleg
Tijdsduur 30 min of 45 min afhankelijk van het aantal cursisten
Aantal lessen 10
Groepsles met 2 of 3 leerlingen
Prijs € 79,-

NB: Panfluit Spelenderwijs is een introductiecursus. Een introductiecursus is slechts eenmalig te volgen door dezelfde persoon en dient te worden afgerond binnen het cursusjaar.

 

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker