Trombone Spelenderwijs

Kies je instrument, Muziekschool Krimpen

Zet het mondstuk aan je lippen, laat je lippen trillen en ontdek hoe leuk het is om op de trombone te leren spelen. Je leert bij Trombone Spelenderwijs al snel hoe je verschillende tonen kunt maken met de “schuif”. Door samen spelletjes en oefeningen te doen leer je de trombone beter kennen. Voor je het weet speel je je eerste liedje. Je hoeft zelf nog geen trombone te hebben, deze kun je tijdens de Spelenderwijs cursus gratis bij ons lenen. Kies jij ook voor dit stoere instrument? Je zult er geen spijt van krijgen!

Vriendenprijsje
Deze cursus is ook heel leuk om samen met een vriend of vriendin te doen. Wanneer je je allebei inschrijft wordt de cursus ‘Blokfluit Spelenderwijs’ nog voordeliger, jullie krijgen dan beide € 5,- extra korting. Je betaalt dan dus maar € 72,- voor 10 lessen. Let op! Alleen geldig wanneer je bij inschrijving de naam van je vriend of vriendin in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier vermeldt.

Laat je inspireren
Luister en kijk hier hoe Christopher Bill de Pirates of the Caribbean speelt op zijn trombones.

Kijk hier voor meer uitleg over de trombone.

Meld je aan voor een proefles door hiernaast op de knop Proefles aanvragen te klikken

 

Praktisch

Leeftijd 7 tot 11 jaar
Docent Karin Snel
Dag donderdag
Tijd n.t.b.
Startdatum in overleg
Tijdsduur 30 min of 45 min afhankelijk van het aantal cursisten
Aantal lessen 10
Groepsles met 2 of 3 leerlingen
Prijs € 77,-

NB: Trombone Spelenderwijs is een introductiecursus. Een introductiecursus is slechts eenmalig te volgen door dezelfde persoon en dient te worden afgerond binnen het cursusjaar.

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker