Trompet Spelenderwijs

Trompet Spelenderwijs

Zet het mondstuk aan je lippen, laat je lippen trillen en ontdek hoe leuk het is om op de trompet te leren spelen. Je leert bij Trompet Spelenderwijs al snel hoe je verschillende tonen kunt maken met maar drie ventielen. Door samen spelletjes en oefeningen te doen leer je de trompet beter kennen. Voor je het weet speel je je eerste liedje. Je hoeft zelf nog geen trompet te hebben, deze kun je tijdens de Spelenderwijs cursus gratis bij ons lenen. Kies jij ook voor dit stoere instrument? Je zult er geen spijt van krijgen!

Vriendenprijsje
Deze cursus is ook heel leuk om samen met een vriend of vriendin te doen. Wanneer je je allebei inschrijft wordt de cursus ‘Trompet Spelenderwijs’ nog voordeliger, jullie krijgen dan beide € 5,- extra korting. Je betaalt dan dus maar € 74- voor 10 lessen. Let op! Alleen geldig wanneer je bij inschrijving de naam van je vriend of vriendin in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier vermeldt.

Laat je inspireren
Luister en kijk hier hoe fantastisch Duco Akkerman de trompet kan laten klinken.

Onze docent Floris vertelt je van alles over de trompet in deze video.

 

 

Praktisch

Leeftijd 7 tot 11 jaar
Docent Karin Snel
Dag donderdag
Tijd in overleg
Startdatum in overleg
Tijdsduur 30 min of 45 min afhankelijk van het aantal cursisten
Aantal lessen 10
Groepsles met 2 of 3 leerlingen
Prijs € 79,-

NB: Trompet Spelenderwijs is een introductiecursus. Een introductiecursus is slechts eenmalig te volgen door dezelfde persoon en dient te worden afgerond binnen het cursusjaar.

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker