Basgitaarles

Volg jouw basgitaarles bij Muziekschool Krimpen. Pop, rock, funk, jazz of metal: de bassist is altijd ‘een baas’. Met een strakke baspartij, een pakkend loopje of een hot lick bouwt hij, samen met de drummer,  aan de basis van elke song. Als jij basgitaar leert spelen, oefen je op die lage tonen die je bij een popconcert altijd in je buik voelt.

Overigens is de basgitaar niet alleen een bandinstrument. Ook als solo-instrument kun je er geweldige muziek mee maken. Bij onze muziekschool krijg je les van de zeer ervaren en landelijk bekende (bas)gitarist: Jan van Bijnen. Hij stimuleert je graag het uiterste uit jezelf en de elektrische bas te halen.

Proefles
Wil je weten of basgitaarles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een gratis proefles voor onze proeflessen dag op zaterdag 7 september. Let op! Je kunt één gratis proefles volgen per persoon.

Popschool4kids
Heb je de cursus Pop4kids gevolgd en wil  je graag verder met muziek maken? Of heb je al ervaring op de basgitaar? Kom dan bij de Popschool4kids. Je hebt dan wekelijks bandles én les op de basgitaar. Zo leer je nog sneller en word je nog beter met je band. Schrijf je snel in en geef bij de bijzonderheden aan dat je kiest voor Popschool4kids.

Laat je inspireren
Bekijk hier een filmpje van een cover van Sir Duke gespeeld door Alana Alberg.

Thinking Out Loud door Miki Santamaria

Praktische informatie

Leeftijd vanaf 12 jaar
Docent Jan van Bijnen
Dag dinsdag
Tarieven en lesvormen klik hier

 

< Terug naar overzicht