Drumles

Wilde je altijd al leren drummen? Grijp dan nu je kans en neem drumles bij Muziekschool Krimpen. De beat is de basis! De motor van elke pop,- rock- of jazzsong. Tijdens drumles leer je alle geheimen van het drumstel. Samen met je docent bouw je eenvoudige ritmes uit tot interessante drumpatronen.

Wat je lievelingsmuziek ook is, jazz, metal, rock, pop of funk; na een paar lessen kun je al lekker mee drummen met een leuk nummer. De eerste lessen drum je namelijk op je gehoor (auditief). Vervolgens leer je hoe je ritmes opbouwt en werk je aan je techniek: je leert drummen met beide handen en voeten in aparte ritmes. Ga jij straks de band laten grooven? Schrijf je dan in en laat je drum-energie stromen!

Proefles
Wil je weten of drumles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts € 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een jaarcursus? Dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Popschool4kids
Heb je de cursus Pop4kids gevolgd en wil  je graag verder met muziek maken? Of heb je al ervaring op drums? Kom dan bij de Popschool4kids. Je hebt dan wekelijks bandles én les op de drums. Zo leer je nog sneller en word je nog beter met je band. Schrijf je snel in en geef bij de bijzonderheden aan dat je kiest voor Popschool4kids.

Laat je inspireren
Luister naar The craziest drumsolo ever

Praktische informatie

Leeftijd vanaf 8 jaar
Docenten Joey Timmers, Peter van Vugt
Dagen maandag en donderdag
Tarieven en lesvormen klik hier

 

 

< Terug naar overzicht