Elektrische gitaarles

Heb je interesse in de elektrische gitaar? Kom dan voor elektrische gitaarles naar Muziekschool Krimpen.

Op een elektrische gitaar kun je akkoorden spelen, liedjes begeleiden en soleren. Het is bij uitstek hét instrument om verschillende stijlen uit te proberen. Van pop tot klassiek. Op onze muziekschool krijg je les van de zeer ervaren en landelijk bekende gitarist: Jan van Bijnen. Hij stimuleert je het uiterste uit jezelf en de elektrische gitaar te halen. In de eerste lessen leer je de basistechnieken van de elektrische gitaar. Als je die onder de knie hebt, begin je al snel met eenvoudige liedjes. Lekker spelen in de stijlen die je deels zelf bepaalt. Van een ruige rocksolo tot een fijngevoelige begeleiding van een power ballad; alles kan. Jij kiest.

Proefles
Wil je weten of elektrische gitaarles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts
€ 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een jaarcursus? Dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Popschool4kids
Heb je de cursus Pop4kids gevolgd en wil  je graag verder met muziek maken? Of heb je al ervaring op de elektrische gitaar? Kom dan bij de Popschool4kids. Je hebt dan wekelijks bandles én les op de elektrische gitaar. Zo leer je nog sneller en word je nog beter met je band. Schrijf je snel in en geef bij de bijzonderheden aan dat je kiest voor Popschool4kids.

Laat je inspireren
Een inspirerende video van Sonny Landreth, een van de meest geweldige (slide)gitaristen.

Praktische informatie

Leeftijd Vanaf 12 jaar
Docent Jan van Bijnen
Dag dinsdag
Tarieven en lesvormen klik hier

 

< Terug naar overzicht