Keyboardles

Wil je graag keyboard leren spelen? Neem dan keyboardles bij Muziekschool Krimpen. Het keyboard heeft oneindig veel mogelijkheden. Een keyboard is een toverdoos. Een toverdoos van klanken en soundeffecten.

Je vindt het keyboard meestal in de pop- en jazzhoek. Maar ook in vele andere soorten populaire muziek. Door zijn mega ontelbare mogelijkheden is een keyboard veel meer dan een elektrische piano met een stekker. Via ritmes en akkoorden leer je in de lessen de technische mogelijkheden van dit instrument. Je leert om te gaan met alle toetsen en knoppen.
Wil je (later) keyboard spelen in een band, dan past de docent zijn lessen hierop aan. Je leert dan hoe je als keyboardspeler zang begeleidt, blazers ondersteunt of met je keyboard een strijkerspartij neerzet. Dus, wacht niet! Schrijf je vandaag nog in voor jouw muzikale ontdekkingstocht.

Proefles
Wil je weten of keyboardles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een gratis proefles voor onze proeflessen dag op zaterdag 7 september. Let op! Je kunt één gratis proefles volgen per persoon.

Popschool4kids
Heb je de cursus Pop4kids gevolgd en wil  je graag verder met muziek maken? Of heb je al ervaring op de keyboards? Kom dan bij de Popschool4kids. Je hebt dan wekelijks bandles én les op de keyboards. Zo leer je nog sneller en word je nog beter met je band. Schrijf je snel in en geef bij de bijzonderheden aan dat je kiest voor Popschool4kids.

Laat je inspireren
In dit filmpje zie je een klein fragment van een concert van Beyoncé met in de hoofdrol het keyboard.

Jazz jamming met keyboard solo.

Praktische informatie

Leeftijd vanaf 8 jaar
Docent Marga Verkuijl
Dag maandag
Tarieven en lesvormen klik hier

 

< Terug naar overzicht