Gitaarles

Wil je gitaarles bij Muziekschool Krimpen? Dat kan! Boeiende melodieën, swingende ritmes en strakke akkoorden: de akoestische gitaar is een geraffineerd instrument voor talloze muziekstijlen. Samen met je docent leer je verscheidene speeltechnieken en stijlen kennen. Van flamenco tot jazz. Van John Mayor tot Johann Sebastian Bach: je verdiept je in de genres die jou het meest aanspreken. Afhankelijk van je ambities, talent en inspanning kun je jezelf verrassend snel begeleiden. Want de gitaar is een relatief makkelijk bespeelbaar instrument. Twijfel dus niet en let’s play guitar en schrijf je in voor gitaarles.

Proefles
Wil je weten of gitaarles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een gratis proefles voor onze proeflessen dag op zaterdag 7 september. Let op! Je kunt één gratis proefles volgen per persoon.

Laat je inspireren
Luister naar dit prachtige Concierto de Aranjuez van Joaquin Rodrigo. Hier gespeeld door John Williams.

Kijk en luister hier naar dit filmpje van een optreden van onze eigen docent Radomir Vasiljevic.

De gitaar is bij uitstek een instrument waarop je jezelf als zanger kunt begeleiden. Heb je ambities als singer-songwriter? Laat je dan inspireren door bijvoorbeeld Damien Rice.

Praktische informatie

Docent Radomir Vasiljevic
Peter de Jong
Dag dinsdag, woensdag en donderdag
Tarieven en lesvormen klik hier


< Terug naar overzicht