Basgitaarles

Kom basgitaarles nemen bij Muziekschool Krimpen! Op een basgitaar speel je lage tonen. Tonen die iedereen hoort en voelt. In een popband zijn die lage, donkere tonen, samen met de drums, het fundament waarop de andere instrumenten leunen. Een bassist heeft dus een belangrijke taak. Overigens is de basgitaar niet alleen een dienend instrument. Ook als solo-instrument kun je er geweldige muziek mee maken. De basgitaar heeft niet alleen in pop- en rockbands een hele belangrijke rol. Ook in de jazz en latin muziek is de basgitaar niet weg te denken. Bij onze muziekschool krijg je les van de zeer ervaren en landelijk bekende (bas)gitarist: Jan van Bijnen. Hij stimuleert je graag het uiterste uit jezelf en de elektrische bas te halen.

Proefles
Wil je weten of basgitaarles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts
€ 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een jaarcursus? dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Laat je inspireren
Luister naar The Chicken met Jaco Pastorius op de basgitaar.

Thinking Out Loud door Miki Santamaria

Praktische informatie

Docent Jan van Bijnen
Dag dinsdag
Tarieven en lesvormen klik hier

 

< Terug naar overzicht