Blokfluitles

Wil je blokfluit leren spelen? Kom voor blokfluitles naar Muziekschool Krimpen. Het pure geluid van dit prachtige instrument blijft fascineren. Het is een onverwoestbaar, eeuwenoud instrument dat geliefd was in de middeleeuwen, renaissance en barok. In de 20ste eeuw was de blokfluit bovendien populairder dan ooit; veel componisten componeerden toen blokfluitmuziek. Ook voor het lichtere genre. Wil je verschillende blokfluiten en muziekstijlen leren bespelen? En heb je wellicht de ambitie om je na een paar jaar aan te sluiten bij een blokfluitensemble? Wacht dan niet. Ontdek dat een blokfluit veel meer is dan een opstapje naar een ‘echt instrument’.

Proefles
Wil je weten of blokfluitles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts € 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een jaarcursus? Dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Laat je inspireren
In dit filmpje hoor je een opname van een bewerking van het beroemde Quattro Stagioni van Antonio Vilvaldi, gespeeld door Erik Bosgraaf.

Luister hier naar het jonge Nederlandse supertalent Lucie Horsch. Zij speelt het derde deel uit het Fluitconcert RV 443 van Vivaldi. 

In dit filmpje hoor je een blokfluitbewerking van Aan de Amsterdamse Grachten van het Loeki Stardust Quartet.  

Luister naar Keltische folkmuziek op de blokfluit door duo PerKelt.

Praktische informatie

Docent Annika Duits
Dag dinsdag
Tarieven en lesvormen klik hier

 

< Terug naar overzicht