Celloles

Vind je de cello ook zo’n prachtig instrument? Kom celloles nemen bij Muziekschool Krimpen. Cello spelen is een fysieke muziekbeleving. Je houdt het instrument in je armen en omsluit het met je benen. Terwijl je speelt, trilt je lijf en versmelt je met de volle, warme klanken van dit viersnarig strijkinstrument.

Traditioneel heeft de cello een plek in het symfonieorkest. Hij excelleert in Bachs cellosuites. Maar ook als ensemble-instrument laat de cello van zich horen. Bovendien maakt de cello ook in de popmuziek steeds meer furore. Kortom: dit instrument, met zijn melancholische klank, is een gift aan de muziek.
Kies jij voor dit veelzijdige instrument? Met een groot repertoire aan sonates, concerten, rock en pop? Meld je dan vandaag nog aan.

Proefles
Wil je weten of celloles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts € 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een jaarcursus? Dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Laat je inspireren
Klassiek
Kijk en luister hier naar de beroemde cellosuites van J.S. Bach. Uitgevoed door cellist Mischa Maisky.

Jazz
Take five is een jazznummer van het Dave Brubeck Quartet. Hier uitgevoerd door het Rastrelli Cello Quartet.

Pop
Het beroemde duo 2Cellos speelt ‘Wake me up’ van Avicii.

Docent Ingunn Kristjánsdóttir
Dag donderdag of vrijdag
Tarieven en lesvormen klik hier

< Terug naar overzicht