Elektrische gitaarles

Wil jij ook elektrische gitaarles? Op een elektrische gitaar kun je akkoorden spelen, liedjes begeleiden en soleren. Het is bij uitstek hét instrument om verschillende stijlen uit te proberen. Wil je rocken of funken? Oldschool blues nummers spelen of experimenteren met effecten? Alles is mogelijk. Als je de basistechnieken onder de knie hebt, begint het spelen van eenvoudige liedjes al snel. Ook leer je hoe je met plezier het samenspel tussen de verschillende onderdelen – melodie, akkoorden en grooves – tot stand brengt.

Op onze muziekschool krijg je elektrische gitaarles van de zeer ervaren en landelijk bekende gitarist: Jan van Bijnen. Hij stimuleert je het uiterste uit jezelf en de elektrische gitaar te halen. Als je wilt, bereidt hij je ook voor op het spelen in een band.

Proefles
Wil je weten of elektrische gitaarles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts
€ 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een jaarcursus? dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Laat je inspireren
Een inspirerende video van Sonny Landreth, een van de meest geweldige (slide)gitaristen

Praktische informatie

Docent Jan van Bijnen
Dag dinsdag
Tarieven en lesvormen klik hier

< Terug naar overzicht