Harples

Wil je ook de prachtigste klanken aan dit instrument ontlokken? Neem dan harples bij Muziekschool Krimpen. De harp is een van de oudste snaarinstrumenten uit de muziekgeschiedenis. Maar verliest nooit aan populariteit. Ook nu niet. Kijk maar naar de actuele muzikale prestaties van Nederlandse harpisten als Lavinia Meijer en Remy van Kesteren.

Traditioneel is de harp een instrument voor klassieke muziek. Maar de harp maakt haar opmars in vrijwel alle populaire genres. Folk, jazz, mooie popballads en filmmuziek; je kunt alle kanten op met de harp. Laat de melodie, het ritme en de mooie akkoorden van de harp je hart veroveren…

Proefles
Wil je weten of harples iets voor jou is?
Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts € 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een cursus? dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Actie: gratis proefles!
Op zaterdag 3 september kun je één gratis proefles volgen tijdens onze Proeflesdag. Wil je gebruik maken van deze actie?
Ga naar het instrument/zang van je keuze op deze site en klik op ‘proefles aanvragen’ en meld je voor 31 augustus 2022 aan.

De proeflessen worden gegeven tussen 11:00 en 15:00 uur. Je ontvangt van ons in de week van 29 augustus een uitnodiging met de tijd waarop jouw proefles staat gepland.

Laat je inspireren

Klassiek
Lavinia Meijer speelt Philip Glass.

Pop
Alleskunner Megan Tibbits speelt en zingt een cover van James Bay, Let It Go.  

Jazz
Remy van Kesteren speelt live in Paradiso, Refugee.
Jakez Francois speelt op jazz-harp Take Five van Paul Desmond.

Praktische informatie

Docent Sabine Meijers
Dag vrijdag
Tarieven en lesvormen klik hier

 

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker