Panfluitles

Panfluitles in Nederland vinden? Dat is helemaal nog niet zo gemakkelijk. Maar woon je in de buurt van Muziekschool Krimpen dan heb je geluk. Wij bieden naast alle andere instrumenten ook les op de panfluit aan en daar zijn we reuze trots op.

Zeg je panfluit, dan zeg je Zuid-Amerika en Roemenie. Volksmuziek dus. Maar met dit instrument kun je ook zeker andere muziekgenres spelen. Musici als Simion Stanciu spelen namelijk ook klassieke stukken op de panfluit. In de jaren 70 kreeg de panfluit bij ons bekendheid door de Roemeense panfluitist Gheorghe Zamfir; een leerling van de legendarische Fanica Luca.

Panfluit leren spelen is een belevenis. Want via een aantal technieken, ontwikkel je jouw eigen warme authentieke klank. Van beginner tot gevorderde; je bent welkom.

Proefles
Wil je weten of panfluitles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts € 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een jaarcursus? dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Laat je inspireren
Een beroemd stuk voor panfluit is El pastor solitario (the lonely shepherd).

In El Condor Pasa van Simon & Garfunkel klinkt de panfluit volop.

Praktische informatie

Docent Henske Bakker
Dag dinsdag
Tarieven en lesvormen klik hier

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker