Saxofoonles

Saxofoonles bij Muziekschool Krimpen? Natuurlijk kan dat! Het enige dat je hoeft te doen is ons inschrijfformulier in te vullen.

De saxofoon is van oorsprong een klassiek instrument. Toch ontleent hij zijn populariteit vooral aan de jazz- en popmuziek. Waarschijnlijk zeggen de namen John Coltrane en Charlie Parker je wel iets; twee legendarische jazzsaxofonisten. Een beroemd voorbeeld uit de popmuziek is Clarence Clemons, die onder meer saxofonist was in Bruce Springsteens E-street Band. Je snapt het al: op een saxofoon kun je spelen wat je wilt. Repertoire genoeg! En je leert het best snel. Kortom: ogen dicht, vingers op de kleppen, ademhalen en blazen maar!

Proefles
Wil je weten of saxofoonles iets voor jou is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts € 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een cursus? dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Actie: gratis proefles!
Op zaterdag 3 september kun je één gratis proefles volgen tijdens onze Proeflesdag. Wil je gebruik maken van deze actie?
Ga naar het instrument/zang van je keuze op deze site en klik op ‘proefles aanvragen’ en meld je voor 31 augustus 2022 aan.

De proeflessen worden gegeven tussen 11:00 en 15:00 uur. Je ontvangt van ons in de week van 29 augustus een uitnodiging met de tijd waarop jouw proefles staat gepland.

Laat je inspireren

Jazz
De allergrootste rol speelt de saxofoon in de jazz. In dit filmpje een stukje van Phil Woods een virtuoos saxofoonspeler.

Klassiek
Federico Mondelci en het Sax Quartet speelt Pequena Czardas van componist Pedro Iturralde.

Praktische informatie

Docent Patrieck Bonnet
Dag donderdag
Tarieven en lesvormen klik hier

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker