• Muziekschool Krimpen
 • Docenten
 • Nathalie Tempelman
 • Nathalie Tempelman

  Na afronding van de HBO-opleiding Logopedie heb ik, naast mijn werk als logopedist op het speciaal onderwijs voor kinderen met ernstige spraak-taalstoornissen (TOS), de deeltijd musicalopleiding en de opleiding Docent Muziek gedaan. Momenteel werk ik als logopedist op de vroegbehandelgroep voor jonge kinderen met een TOS. Hierbij maak ik onder andere gebruik van muziek en liedjes, omdat de kinderen dit heel fijn vinden en dit ook heel goed is voor de (taal)ontwikkeling. Een aantal jaar geleden ben ik mijn bedrijfje “Muzimini” gestart, waarmee ik muzikale workshops en lessen geef aan baby’s, dreumesen en peuters op zowel kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, Mamacafés en dergelijke. Sinds september 2023 geef ik les bij de Muziekschool Krimpen aan de dreumes- en peutergroep. Ik vind het echt een geweldig, leuke uitdaging!

  Waarom Muziek met je dreumes/Muziek met je peuter?
  Wat is er mooier dan middels muziek enzingen een bijdrage te mogen levere
  n aan de ontwikkeling van jonge kinderen? Het is zo ontzettend leuk om de ukkies en de (groot)ouders van de lessen te zien genieten! Die blije gezichten tussen ouder en kind over en weer!

  Het doet mij goed om middels de liedjes de kindjes te laten groeien in de totale ontwikkeling, dus zowel de muzikale, motorische, sociale, emotionele, zintuigelijke, fantasie- en taalontwikkeling. Bovendien is het ook heel gezellig in de lessen! Mimi de muis is ook iedere les van de partij.

  Muzikale inspiratie/favoriete muziek of muziekstuk?
  Oei, dat is een lastige vraag… Mijn muzikale smaak is heel groot. Ik kan genieten van allerlei muziekstijlen (pop, rock, klassiek, jazz, musical etc.), van toen tot nu, maar ook van fantasievolle kinderliedjes met prachtige harmonieën word ik heel blij. Dit vind ik vooral leuk, omdat dit mij inspireert tot leuke activiteiten voor in de muzieklessen.

   

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen