• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Jaarconcert Harmonie Dagorkest Krimpenerwaard
 • Jaarconcert Harmonie Dagorkest Krimpenerwaard

  Het Harmonie Dagorkest Krimpenerwaard (HDK) onderdeel van Muziekschool Krimpen, geeft op vrijdag 17 november haar jaarconcert in ontmoetingscentrum de Tuyter in Krimpen aan den IJssel.

  Met een zeer gevarieerd programma, wordt het publiek een fantastisch concert voorgeschoteld. Alles onder leiding van dirigente Karin Snel.
  De ruim 30 zeer enthousiaste orkestleden zijn afkomstig uit de gehele IJssel- en Lekstreek. Ze zullen een zeer afwisselend programma brengen met onder meer een muzikaal gedicht over de mythe Cassiopeia, klassieke Hongaarse melodieën, film- en musicalmuziek van onder andere Evita en My Fair Lady. Daarnaast is er nog een verrassend muzikaal intermezzo. Een programma met voor ieder wat wils.

  Het orkest verzorgt, voor het welbevinden van de bewoners, jaarlijks vele optredens in verpleeg- en verzorgingshuizen in de regio. Als dagorkest kan het orkest juist een sociale rol vervullen met haar optredens overdag in deze instellingen en bij activiteiten en bijeenkomsten van senioren. Daarnaast treedt het orkest ook bij andere festiviteiten, zoals dit jaar met een Koningsconcert op Koningsdag.

  Praktische informatie 17 november
  Inloop: 19:30
  Aanvang: 20.00 uur
  De toegang is gratis.

  In verband met de capaciteit van de Tuyter, dient vooraf (gratis) kaarten te worden gereserveerd bij de administratie van de muziekschool: administratie@muziekschoolkrimpen.nl.

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen