• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Jubileumconcert Harmonie Dagorkest
 • Jubileumconcert Harmonie Dagorkest

  Het Harmonie Dagorkest Krimpenerwaard (HDK) bestond vorig jaar 25 jaar. Door de coronamaatregelen kon aan het jubileum geen aandacht besteed worden. Op 4 en 5 november 2022 haalt het HDK dit op een feestelijke manier in met twee jubileumconcerten. De concerten vinden plaats in de theaterzaal van ontmoetingscentrum De Tuyter.

  Speciale gast is, afkomstig uit onze regio, de gerenommeerde jazztrompetist Teus Nobel. Daarnaast zijn er nog diverse verrassende optredens. Met een zeer gevarieerd programma, wordt het publiek een fantastisch concert voorgeschoteld. Alles onder leiding van dirigente Karin Snel.

  De ruim 30 enthousiaste orkestleden zijn afkomstig uit de gehele IJssel- en Lekstreek. Ze zullen een afwisselend programma brengen met onder meer het klassieke Nessa Dorma, sfeerimpressies van Camelot uit de tijd van de ridders van de ronde tafel, van de kleurrijke impressies van de Dolomieten en haar bewoners, maar ook mooie tangomuziek en populaire meezingers.

  Het orkest verzorgt jaarlijks vele optredens in verpleeg- en verzorgingshuizen en ook ouderenbonden in de regio. Het dagorkest is hiermee van grote betekenis voor de gemeenschap. Ook bij culturele evenementen ontbreekt het HDK niet, zoals bij concerten op Koningsdag, de viering 50 jaar Algerabrug, de Veteranendag en bij schoolvoorstellingen in het theater.

  Zet de datum vast in uw agenda en kom genieten van de muziek van dit mooie orkest!

  Praktische informatie

  De concerten vinden plaats op vrijdagavond 4 november om 20.00 uur, inloop 19:30 en zaterdagmiddag 5 november om 14.30 uur, inloop 14:00. De toegang is gratis.

  In verband met de capaciteit van de theaterzaal van de Tuyter moet u vooraf (gratis) kaarten reserveren. Mail hiervoor naar administratie@muziekschoolkrimpen.nl o.v.v. naam, datum en aantal kaarten. Maximaal 3 kaarten per reservering.

   

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen