• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Kinder Muziek Festival 2024
 • Kinder Muziek Festival 2024

  Save The Date

  KinderMuziekFestival Krimpen 2024: Een Dag Vol Muziek en Plezier!

  Op zaterdag 29 juni 2024 wordt de vijfde editie van het KinderMuziekFestival Krimpen gehouden in de prachtige tuinen van het Streekmuseum Krimpenerwaard. Dit gezinsvriendelijke evenement biedt een dag vol muziek, creativiteit en plezier voor kinderen van alle leeftijden. Van 11:00 tot 16:00 uur kunnen bezoekers genieten van diverse optredens en meedoen aan tal van leuke activiteiten.

  Het festival biedt een breed scala aan activiteiten om de creatieve geesten van kinderen te stimuleren. Kinderen kunnen hun eigen instrumenten knutselen, waardoor ze niet alleen leren over muziek, maar ook hun eigen unieke geluid kunnen creëren. Ook kun je vriendschapsbandjes maken bij Paracord, en experimenteren met diverse klanken in de muziekspeeltuin. Verder kun je terecht bij de Schmink tent voor een prachtige kunstwerken en glittertattoos.

  Muziekliefhebbers kunnen genieten van optredens door getalenteerde leerlingen van de muziekschool en verschillende scholen waarmee het festival samenwerkt. Deze optredens beloven een gevarieerd en boeiend muzikaal programma te bieden dat zowel jong als oud zal aanspreken.

  En wat is een festival zonder wat lekkers? Bij de stand van de Crimpenaar kun je terecht voor lekkere poffertjes, koffie en limonade. De heerlijke KOEL kar is ook aanwezig vol ambachtelijk boerderij ijs, waar je kunt genieten van een verfrissend ijsje terwijl je de optredens bekijkt of deelneemt aan de activiteiten.

  Binnenkort wordt het volledige programma van het KinderMuziekFestival Krimpen 2024 bekendgemaakt op deze pagina. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van alle updates door ons te volgen op Facebook en Instagram. Zo mis je niets!

  Kom op 29 juni naar het KinderMuziekFestival Krimpen en beleef een gezellige dag vol muziek, creativiteit en plezier! Tot dan!

  • Datum: 29 juni 2024
  • Tijd: 11:00 – 16:00 uur
  • Locatie: Tuinen van het Streekmuseum Krimpenerwaard
  • Activiteiten: Instrumenten knutselen, vriendschapsbandjes maken, ijskar, optredens door muziekschoolleerlingen en samenwerkende scholen.

  Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates. Tot ziens op het festival!

  < Terug naar overzicht