• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Muziekschool Krimpen heeft kwaliteit op orde!
 • Muziekschool Krimpen heeft kwaliteit op orde!

  Muziekschool Krimpen en heeft een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de muziekschool aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties.

  Muziekschool Krimpen scoorde op veel onderwerpen positief. Een belangrijk onderdeel van de toetsing is het maatschappelijke effect en de toekomstbestendigheid. Muziekschool Krimpen ontving het certificaat al in september 2020, maar kon de erkenning toen niet vieren vanwege corona. De opening van het cultureel seizoen was een perfecte gelegenheid om het feestje alsnog te vieren.

  Wethouder cultuur Coen Derickx onthulde het bordje: ”Ik ben trots, dat deze toporganisatie hem heeft”. Ook Hans Bijloo (dir. muziekschool) is blij met de uitslag. Met het certificaat heeft de muziekschool de bevestiging gekregen dat de organisatie, functies en diensten, op een juiste manier uitgevoerd worden en dat aan alle kwaliteitsnormen wordt voldaan. Het certificaat is vier jaar geldig.

  De Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) toetst als onafhankelijke organisatie de kwaliteit van bibliotheek- en cultuurorganisaties en van programma’s en diensten voor geletterdheid.

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen