• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Proeflessendag & Online Open Huis
 • Proeflessendag & Online Open Huis

  Bezoek ons op zaterdag 12 september tussen 11:00-13:00 online! Door op deze link (actief op 12-9 van 11:00 tot 13:00) te klikken kun je digitaal een bezoek brengen aan onze lokalen waar onze docenten klaar staan om hun instrument te demonstreren en je meer te vertellen over het instrument en de lessen die ze geven. In onderstaand schema kun je zien op welke tijden onze docenten online zijn.

  11:00 – 12:00 drums, piano, orgel, keyboards, viool, cello, dwarsfluit
  12:00 – 13:00 zang, panfluit, trompet, trombone, saxofoon, klarinet, elektrische gitaar, basgitaar, akoestische gitaar, harp

  NB. De hobo docente is deze dag niet aanwezig, we maken graag een aparte afspraak als je hierover meer informatie wilt.

  Inbellen via Zoom
  Voor dit online open huis maken we gebruik van de videoconferentie dienst Zoom. We ontvangen je op een centraal punt, waarna je kunt aangeven bij welk instrument en docent je een kijkje wilt nemen. Als je wilt kun je meerdere instrumenten en docenten bezoeken.

  Gebruik je Zoom voor het eerst?
  Voor het inbellen via Zoom hoef je niet in het bezit te zijn van een account. Je mobiele apparaat vraagt je wel eerst de app te installeren op het moment, dat je de link (actief op 12-9 van 11:00 tot 13:00) aanklikt. Op laptop of desktop is dit niet nodig. Zorg er wel altijd voor, ook bij mobiel, dat je toestemming geeft voor het gebruik van je camera en geluid.

  Liever een proefles
  Heb je niet de mogelijkheid om ons online te bezoeken, dan bieden we je ook de mogelijkheid om één proefles aan te vragen (gratis in de maand september). Ga hiervoor naar het instrument van jouw keuze op onze site en vul daar het formulier ‘proefles aanvragen’ in.

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen