• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Terugblik Midwinter Concert
 • Terugblik Midwinter Concert

  Nagenieten van een sfeervol Midwinter Concert bij Muziekschool Krimpen

  Het Midwinter Concert  afgelopen vrijdag 9 februari gehouden in De Tuyter, was een feest voor oog en oor. Getalenteerde muzikanten van de muziekschool bezorgden het publiek een ontspannen avond vol met klassieke muziek. Het evenement bracht familie en belangstellenden samen om te genieten van optredens van solisten en ensembles.

  Het panfluit ensemble, o.l.v. docent Henske Bakker opende de avond met een lichtvoetige Wals van Sjostakovitsj en een vrolijk deel uit Music for the Royal Fireworks van Händel.

  Het pianospel van solist Daniël van Zwienen bracht het publiek even naar een andere wereld. Mede doordat een compilatie van de film Interstellar werd getoond tijdens de muziek van het gelijknamige thema van de film.

  Het virtuoze gitaar spel van Sara Stelling wekte bij vele grote bewondering. Dat er veel talent te vinden is bij Muziekschool Krimpen werd met haar optreden nog extra bevestigd.

   

   

   

   

   

  Zowel het strijkersensemble en het harpensemble met de jongste spelers van de avond liepen als geoliede machines waar menig ouder een trots gevoel bij kreeg.

  De uitvoering van het Adagio van het pianoconcert nr. 23 van Mozart door het strijkorkest Clever Strings zorgde voor een primeur. Niet eerder was dit stuk uitgevoerd bij de muziekschool.

  De solist Kimberly Knol droeg het stuk op zeer muzikale wijze.

  Met Valentines Day van David Bowie, heel gevoelig gespeeld en gezongen door accordeoniste Lenneke van Vliet, werd een uitstapje gemaakt naar de popmuziek.

   

  De optredens van de vioolgroep o.l.v. Marleen Knap, de cellogroep o.l.v. Ingunn Krisjánsdóttir en het gitaartrio van docent Radomir Vasiljevic maakten de avond compleet.

  De diversiteit aan leeftijden en niveaus van de leerlingen toonde niet alleen de inclusiviteit, maar ook de groei en samenwerking binnen Muziekschool Krimpen.

   

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen