• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Zomerwoensdagen in de vakantie
 • Zomerwoensdagen in de vakantie

  Samen met onze culturele partners Synerkri en het Streekmuseum Krimpenerwaard organiseren wij in augustus weer de Zomerwoensdagen voor kids. We zijn volop bezig met het organiseren van leuke workshops en een muziekvoorstelling.

  Bekijk hieronder voor welke muziekworkshops je je kunt inschrijven. Binnenkort verschijnt het volledige programma op de website van Synerkri, waar je je ook kunt aanmelden. Bekijk ook onze agenda. Deelname is gratis!

  Drumworkshop | 4 augustus
  In de slagwerkworkshops van Lucifers Slagwerk gaan alle kinderen lekker trommelen met maar één doel: muziek maken! Je hebt helemaal geen muzikale kennis nodig om muziek te maken. Het enige wat je wel nodig hebt zijn een trommel en twee stokjes en daar zorgt Lucifers Slagwerk voor.  Al meetrommelend met de drummer van Lucifers Slagwerk ontstaat er een ritme dat staat als een huis, loopt als een trein en swingt als Shaikra. Het zit ook nog eens vol met breaks, dynamische wendingen en voor iedereen een solo waarin de deelnemers kunnen showen wat ze in huis hebben.

  Muzikaal verhaal; Bertus en de Bij-zondere boom | 11 augustus
  Lang geleden, ergens in de middeleeuwen, was er een een boom zo mooi dat er een dorp bij werd gebouwd. Elk seizoen zagen ze de boom veranderen, met geurige bloesems en sappige appels. Bertus, die net in het dorp is komen wonen, vindt het ook prachtig én, hij is dol op appelmoes. Jammer dat er bij hem thuis ook een bijenfamilie huist…. Op een dag, als hij appels wil plukken voor nieuwe appelmoes, doet hij een vreemde ontdekking: er hangen geen appels meer aan de boom. En wat hoort hij daar vlakbij? Het lijkt wel gehuil! Zou hij het mysterie van de bij-zondere boom kunnen oplossen? Een voorstelling met weinig woorden en veel live muziek en liedjes.

  Workshop gitaar met Hassan | 18 augustus
  Gitaar spelen moeilijk? Welnee, ook zonder dat je ervaring hebt kun je snel een liedje meespelen. Schrijf je in voor één van de workshops van gitaardocent Hassan en ervaar hoe leuk het is om samen muziek te maken. Je hoeft geen eigen gitaar mee te nemen, daar zorgt  Muziekschool Krimpen voor.

  Muziekspeeltuin Tutti Tibre | 25 augustus
  Wist je dat er een speeltuin van muziekinstrumenten bestaat? Nee? Kom dan maar eens kijken op de zomerwoensdag van 25 augustus.  De Muziekspeeltuin van Tutti Timbri is zowel ’s morgens als ’s middags aanwezig.

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen