• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Gratis proefles ‘Muziek Actief’ 55+
 • Gratis proefles ‘Muziek Actief’ 55+

  Muziek Actief

  Op donderdagochtend 28 oktober geeft Rianne Stouten van Muziekschool Krimpen een gratis proefles ‘Muziek Actief’ in de Tuyter.

  ‘Muziek Actief’ is een gezellige en muzikale activiteit voor 55+ ‘ers, waarmee je je geheugen, concentratie, spraak, coördinatie en balans traint op het ritme van muziek.

  De cursus, die op de proefles volgt, is gebaseerd op de Ronnie Gadiner Methode. Dit is een oefenmethode waarbij het ritme van de muziek wordt ingezet om bewegingen te maken. Aan de hand van gekleurde symbolen maak je een beweging en spreek je een bijbehorend woord uit. De oefeningen worden aangepast aan de muziekvoorkeuren en mogelijkheden van de cursisten. Van eenvoudig naar steeds uitdagender. De beleving van de muziek, het volgen van de symbolen, het bewegen en de spraak activeren meerdere hersengebieden tegelijkertijd. Zo houd je je brein op een leuke en muzikale manier fit.

  Maak gratis en vrijblijvend kennis met ‘Muziek Actief’ op donderdag 28 oktober van 10:00-11:00. Meld je aan via administratie@muziekschoolkrimpen.nl of telefonisch via 0180 513344. Meer info: www.muziekschoolkrimpen.nl

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen