• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Leerling van de week
 • Leerling van de week

  Leerlingen van de week! 

  Lars & Charlotte, broer en zus van 9 en 10 jaar, hebben thuis een piano, geërfd van overgrootoma. Ze vonden het zo’n mooi instrument en mochten er op spelen als ze ook op les zouden gaan. Ze hebben nu bijna drie jaar les, na elkaar, bij pianodocent Hugo. Het zijn echt maatjes.

  “Ik vind het leuk om te doen, zeker nu ik weet  hoe ik moet spelen”, vertelt Lars. “Het is serieus, maar je kan ook een grap ermee maken. Er zijn verschillende liedjes en soorten die je kunt spelen. Je kan er echt iets mee vertellen.” 

   

  Ook Charlotte vindt het heel leuk in de les bij Hugo. “Hij kan het goed uitleggen dus ik begrijp het ook allemaal. Hij laat ook zien hoe ik mijn handen moet neerzetten.” Het is dus leerzaam én grappig in de les, en dat is ook belangrijk. En muziek geeft ook nog eens veel vrolijkheid in huis.

  In de rubriek Leerling van de Week zetten we iedere week een leerling en een instrument in het zonnetje. Foto’s zijn gemaakt door Hans Bijloo

   

  Heb je les bij Muziekschool Krimpen en vind je het leuk om ook een keer Leerling van de Week te zijn? Laat het ons gerust weten in een bericht of via administratie@muziekschoolkrimpen.nl

  Benieuwd naar pianoles? Klik hier.

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen