• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Leerling van de week: Sara
 • Leerling van de week: Sara

  Sara is 17 jaar en heeft bijna vier seizoenen les bij gitaardocent Radomir. “Ik wilde het al mijn hele leven. Mijn tante speelt gitaar, door haar ben ik geïnspireerd. Als kind, ik denk dat ik zes was, vond ik dat zó mooi en toen wilde ik dat ook. Wij woonden eerst ergens waar geen muziekschool was, dus het heeft even geduurd voordat ik op les kon gaan.”

  Op de vraag wat ze leuk vindt aan het gitaarspelen vertelt ze: “Het speelt heel makkelijk en het is handig dat ik hem overal mee naartoe nemen, op vakantie bijvoorbeeld. En ik vind het fijn dat het een veelzijdig instrument is en dat je erbij kunt zingen.” Sara heeft regelmatig opgetreden voor publiek. Zo speelde zij tijdens het Midwinterconcert op de muziekschool, maar ook in de IJsseldijkkerk als onderdeel van het voorprogramma van een IJsseldijkconcert.
  In de rubriek Leerling van de Week zetten we een leerling en een instrument in het zonnetje. Foto’s zijn gemaakt door Hans Bijloo.

  Heb je les bij Muziekschool Krimpen en vind je het leuk om ook een keer Leerling van de Week te zijn? Laat het ons gerust weten in een bericht of via administratie@
  muziekschoolkrimpen.nl

  Benieuwd naar gitaarles? Klik hier.

   

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen