De Notenkraker

Op zaterdag 11 maart strijkt een groot harporkest neer in de theaterzaal van de Tuyter. Maar liefst zestig leerlingen van harpdocenten uit de regio zullen die middag de muziek van De Notenkraker ten gehore brengen.

De Notenkraker is gebaseerd op een sprookje van Alexandre Dumas en door P.I. Tsjaikovsky op muziek gezet. Dit muzikale verhaal gaat over Clara die als kerstcadeau een notenkraker krijgt. In haar droom verandert de notenkraker in een prins. Hij neemt haar mee naar een wereld met sneeuw, snoepgoed en betoverende dansen. Het concert is erg leuk voor jong en oud en een bijzonder spektakel met zoveel harpisten op het podium.

De initiatiefnemers
Het concert is een initiatief van de drie  harpdocenten Lenie de Meij, Emilie Bastens en Sabine Meijers. Hun leerlingen, afkomstigvan Muziekschool Krimpen, SKVR, Cultuurhuis Heemskerk, BplusC Leiden en de Camac Harpschool,  geven twee concerten op zaterdagmiddag 11 maart, om 15:00en om 16.15 uur.

De kaartjes kosten €5,- per stuk en zijn te koop bij de balie van de Tuyter of de administratie van de Muziekschool Krimpen.. Reserveren is ook mogelijk via administratie@muziekschoolkrimpen.nl.

< Terug naar overzicht

Jezelf
kunnen
ontwikkelen,
samen met anderen