Klarinetles

Voor klarinetles kom je naar Muziekschool Krimpen. De klarinet is een instrument met verschillende gezichten. De ene keer klinkt ie droevig. De andere keer juist supervrolijk. Een veelzijdig instrument dus. En dat zie je ook terug in de verschillende maten en vormen.

Er zijn wel 13 verschillende soorten! De meest voorkomende, de besklarinet, kun je bij ons leren spelen. Er zijn veel mogelijkheden om samen te spelen. Je kunt klarinet spelen in een  klassiek of harmonieorkest. Maar ook in een dixielandbandje. Er is veel muziek beschikbaar voor de klarinet. Van klassieke stukken tot pop en jazz. Vast staat dat je al heel snel je eerste melodieën op je klarinet kunt spelen.

Proefles
Wil je weten of klarinet bij jou past? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een proefles van 30 minuten voor slechts € 17,50. Schrijf je je na de proefles in voor een jaarcursus? Dan ontvang je dit bedrag retour als korting op de cursus.

Gratis proefles volgen? Dat kan op 9 september tijdens onze proeflesdag. Na aanmelding voor een proefles op jouw gekozen instrument nemen we contact met je op en bespreken we de datum en tijd. Meer informatie over de Proeflesdag vind je op deze pagina.

Laat je inspireren

Klassiek
Martin Fröst, speelt: Mozart Clarinet Concerto part 2.

Pop
How Deep Is Your Love van Calvin Harris door Four Play Clarinet.

Praktische informatie

Docent Patrieck Bonnet
Dag donderdag
Tarieven en lesvormen klik hier

< Terug naar overzicht