Pianoles

Voor pianoles kom je natuurlijk naar Muziekschool Krimpen. 36 zwarte en 58 witte toetsen; de piano is en blijft  één van de meest populaire instrumenten ooit. Dit komt vooral doordat je er alle kanten mee op kunt. Omdat je er meerdere tonen tegelijk op kunt spelen, klinkt ie altijd compleet.

Je kunt kiezen voor klassiek: Bach, Mozart, Von Beethoven, Chopin, Liszt en Satie schreven stapels muziek voor piano. Maar misschien zie je jezelf meer achter de piano als singer-songwriter popliedjes componeren. Onze pianodocenten stimuleren je het beste uit jezelf te halen. Als je ‘t nog niet weet, begin je met een combinatie van allerlei muziekstijlen. Je ontdekt snel genoeg waar jouw passie ligt. Heb je de ritmes en akkoorden te pakken? Dan kun je los op zwart en wit. Jij volgt de pianoles die bij jou past.

Proefles
Wil je weten of pianoles iets voor je is? Klik op ‘proefles aanvragen’ op deze pagina en schrijf je in voor een gratis proefles voor onze proeflessen dag op zaterdag 7 september. Let op! Je kunt één gratis proefles volgen per persoon.

Gratis proefles volgen? Dat kan op 9 september tijdens onze proeflesdag. Na aanmelding voor een proefles op jouw gekozen instrument nemen we contact met je op en bespreken we de datum en tijd. Meer informatie over de Proeflesdag vind je op deze pagina.

Laat je inspireren

Klassiek
The rising star onder de jonge pianisten: onze Amsterdamse Aidan Mikdad. Wereldberoemd inmiddels.

De Franse componist Yann Tiersen schreef voor de film Fabuleux Destin D’Amélie Poulain het pianostuk Comptine d’un autre été. Dit pianostuk is uitgebracht in 2001 en werd in korte tijd een van de bekendste pianostukken ooit gemaakt. De compositie van Yann Tiersen wordt nog altijd veel gebruikt in reclames en op de televisie. Daarnaast wordt het pianostuk vaak gebruikt tijdens muzieklessen.

Pop
Michael Prins zingt Close To You. 

Praktische informatie

Docenten Ingrid Snakkers
Antoinette Visscher
Hugo Mathis
Livia Malossi
Dag maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
afhankelijk van de docent
Tarieven en lesvormen  klik hier

< Terug naar overzicht