Pianoles

Voor pianoles kom je natuurlijk naar Muziekschool Krimpen. De piano is een veelzijdig instrument. Zeer geschikt om de basisprincipes van de muziek te bestuderen. Omdat je er meerdere tonen tegelijk op kunt spelen, klinkt ie altijd compleet.

Je speelt er prachtige klassieke stukken op. Maar ook geraffineerde popsongs. Je kunt er solo of als begeleiding mee optreden. Kortom: een pianist heeft de wereld aan zijn voeten. Heb je nog nooit piano gespeeld? Of heb je al ervaring? Onze pianodocenten stimuleren je het beste uit jezelf te halen. Of je nu klassiek gericht aan de slag wilt. Of juist meer de populaire kant op wilt. Jij volgt de pianoles die bij jou past.

Laat je inspireren

Klassiek
Maria Joa Pires speelt Chopin.

De Franse componist Yann Tiersen schreef voor de film Fabuleux Destin D’Amélie Poulain het pianostuk Comptine d’un autre été. Dit pianostuk is uitgebracht in 2001 en werd in korte tijd een van de bekendste pianostukken ooit gemaakt. De compostitie van Yann Tiersen wordt nog altijd veel gebruikt in reclames en op de televisie. Daarnaast wordt het pianostuk vaak gebruikt tijdens muzieklessen.

Jazz
Het Oscar Peterson Quartet speelt You look good to me.

Pop
John Legend begeleidt zichzelf op piano bij Bridge Over Troubled Water.

Praktische informatie

Docenten Ingrid Snakkers
Theo Kloeg
Antoinette Visscher
Dag maandag t/m donderdag
Tarieven en lesvormen klik hier

< Terug naar overzicht

Samen leren
is zoveel
leuker