• Muziekschool Krimpen
 • Nieuws
 • Leerling van de week
 • Leerling van de week

  Björn, drums.

  Björn, nu 12 jaar, had van jongs af aan al interesse in muziek. Hij begon lang geleden met accordeon, maar na een opstapcursus drums dacht hij: dit is het!

  Zijn moeder vertelt dat het drummen echt bij hem past. Naast de drumles die hij volgt bij Joey zit hij ook in een Pop4Kids band, waarmee hij al veel heeft opgetreden. Ook speelt hij bij Concordia, waarmee hij al verschillende keren op het podium stond.

   

  Een enthousiaste en actieve drummer dus. Op de vraag hoe hij het vindt zegt hij: ‘Het gaat vanzelf en het is vooral heel erg leuk om te doen!’
  In de rubriek Leerling van de Week zetten we iedere week een leerling en een instrument in het zonnetje. Foto’s zijn gemaakt door Hans Bijloo.
  Heb je les bij Muziekschool Krimpen en vind je het leuk om ook een keer Leerling van de Week te zijn? Laat het ons gerust weten in een bericht of via administratie@muziekschoolkrimpen.nl.
  Benieuwd naar drumles? We hebben aanbod voor alle leeftijden. Kijk hier voor meer informatie of schrijf (je kind) in voor een proefles.

   

  < Terug naar overzicht

  Jezelf
  kunnen
  ontwikkelen,
  samen met anderen